dissabte, 10 de març del 2012

PROPOSTA D’ACTUACIONS REIVINDICATIVES dels AMPAs del VALLÈS OCCIDENTAL EN CONTRA DE LES RETALLADES A L’ENSENYAMENT PÚBLIC: 18 d'abril de 2012

PROPOSTA D’ACTUACIONS REIVINDICATIVES EN CONTRA DE LES RETALLADES A L’ENSENYAMENT PÚBLIC: CONCENTRACIÓ A SABADELL el dimecres 18 d'abril de 2012.
"Proposta sobre la que comencem a treballar als centres de Sabadell de cara a una futura jornada de protesta que podria coincidir si sescau amb la que es treballarà conjuntament en la convocatòria anterior."

"Un cop vist l’èxit de la concentració del dia 22 davant dels SSTT del V.Occ., creiem necessari continuar amb les accions que possibilitin una reconducció del tema de les retallades per part de l’Administració.
Des dels centres ( AMPAs , professors i equips directius) i sense contaminació de caràcter polític ni sindical, sinó com a proposta de plataforma cívica passem a fer una proposta que aplegaria a AMPAs, alumnes i professorat ( també les direccions dels centres):

  • Concentració a l’anfiteatre del parc Catalunya de Sabadell  per part de tots els alumnes dels instituts de Sabadell ( es podria fer extensiva la convocatòria a tots els del Vallès per si es volen afegir) a les 11 del mati del dia 18 d’abril. ( Els centres sortirien des de les 9 del matí desde cada centre per tal d’arribar aproximadament a la mateixa hora i els alumnes anirien acompanyats pels professors i els alumnes de batxillerat que farien de suport ).
  • Un cop allà es podria llegir un manifest per part de cada centre ( a través d’algun representant i adjudicant un tema diferent prèviament a cada centre sobre les conseqüències de la retallada). Prèviament es podria demanar a l’Ajuntament de Sabadell la col.laboració instal.lant una megafonia a l’anfiteatre que permetés fer la lectura per tots els assistents a l’acte.
  • Es comunicaria als mitjans de comunicació locals, autonòmics i estatals l’acte per què pogués tenir reso en tots els àmbits.
  • Es podria portar de forma massiva la samarreta que ens identifica amb la marea groga ( tots els que la tinguin i vulguin).
  • Un cop acabat l’acte els alumnes tornarien al centre de la mateixa manera que van sortir d’ell.
  • La proposta és de dimecres, ja que és el dia que els alumnes perdrien menys classes ja què a la tarda no n’hi ha; i a més es podria convertir aquesta activitat en la sortida de tutoria que normalment fem trimestralment tots els centres, i que en aquest cas tindria a més un caràcter reivindicatiu i formador de valors de cara al futur i estalviaria diners en viatges ( ja que es faria caminant des de cada centre).

Finalment assenyalar que aquesta proposta pot ser defensada des de la Junta de directors ( hi ha directors/es que veuen bé la proposta i que l’extendran a la reunió).
Igualment dir que les AMPAs del Vallès hi estan d’acord, i que finalment hi ha professors que intenten mobilitzar-se a través de diferents plataformes.

Març del 2012."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada